Uniek, tijdloos en duurzaam

Over Noubased

Ik droomde over borstvoeding. Hoe het zou gaan, hoe het voelde en hoe ik mijn jongetje zou vasthouden. Omdat ik ervan overtuigd was dat dit mijn realiteit zou worden, ging ik tijdens mijn zwangerschap al op zoek naar borstvoedingskleding. Ik zocht naar een effen, minimalistisch voedingsshirt in mijn stijl, wat ik makkelijk kon combineren met de kleding die ik al had. Alleen dit bleek niet zo eenvoudig…

Borstvoeding geven en me daarbij ook gewoon leuk kunnen blijven kleden bleek na mijn bevalling onmogelijk. De keuze was elke dag weer: praktisch maar wel tuttig, óf een shirt waar ik me echt mezelf in voelde, maar wat totaal ongeschikt was om mee te kunnen voeden. Dus hoe moest dat dan wanneer ik in de stad mijn jongetje borstvoeding wilde geven?

Natuurlijk had ik de optie om mijn met blote buik en borst in het openbaar te voeden, maar dat durfde ik niet. Ik zocht daarom uren naar voedingskleding die bij mij en mijn stijl paste, maar kwam er alleen maar achter dat er een enorm gat zat tussen normale kleding en voedingskleding. Waarom vond ik geen goede ‘borstvoedingsbasics’? En als ik dit toch miste, moesten hier toch nóg duizenden vrouwen tegenaan lopen?

Dus na een uitgebreid onderzoek besloot ik enkele weken na mijn bevalling: als het er niet is dan moet het er komen. Want je zorgen maken over je kleding zo vlak na je bevalling kun je er absoluut niet bij hebben! Dus ik dacht, zocht, schetste, mailde en creëerde…

… en nu zijn we hier!

Nu biedt mijn mooie label rust, ontspanning en comfort aan inmiddels duizenden moeders. Wat een eer! Onze missie? Zoveel mogelijk vrouwen zichzelf comfortabel en zelfverzekerd laten voelen in hun outfit èn wanneer ze hun kindje (in het openbaar) borstvoeding geven.

Mijn doel is om JOU het comfort te bieden om altijd en overal ontspannen te kunnen genieten van jullie momentje. Om jou een item te bieden wat je keer op keer leuk kunt combineren met je favoriete items uit je kledingkast.

Om de onrust bij je weg te nemen die je wellicht had wanneer je met ontblote buik en borst in het openbaar voedde. En om jou als moeder te motiveren om te gaan en staan waar je wilt en te voeden in het openbaar, met de zekerheid dat je met dit shirt altijd kunt genieten van die intieme voedingsmomenten met je kindje.

×