Verzenden & retourneren

Verzending is binnen Nederland, België en Duitsland gratis. Producten kunnen niet afgehaald worden. We doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren en streven ernaar om deze binnen 2 tot maximaal 5 werkdagen te verzenden. Wanneer producten niet voorradig en dus tijdelijk niet leverbaar zijn, wordt dit op de website duidelijk aangegeven.

Bekijk hier de verzendkosten per land

Retourneren

Is ons product niet naar wens? Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Wanneer het product in originele staat in goede orde ontvangen is, krijg je het volledige orderbedrag teruggestort.

Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@noubased.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of meer dan nodig ‘gebruikt’ zijn om het te beoordelen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou als klant doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat kan. Neem hiervoor contact op met info@noubased.com. De kosten voor het terugzenden van het product en opsturen van het nieuwe product zijn voor jouw rekening. Wil je voorkomen dat je bij het passen de conclusie trekt dat je shirt te ruim of te strak is? Bekijk voordat je bestelt dan even de maattabel. Hier zie je de precieze afmetingen van alle maten in de collectie, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!